NEODOLJIVE ALFA ŽENKE: Dame na koje padaju baš svi muškarci

Pojedine žene su fatalne i seksi zavodnice pred čijim čarima će pasti svaki muškarac. U sledećem opisu su navedene kompletne i savršene predstavnice tri horoskopska znaka koje spadaju u prave alfa ženke. Proverite da li ste jedna od njih.

BIK

Žena Bik je savršena domaćica. Pored toga što je spretna u kuhinji, ona ume da zadovolji partnera i pruži bezgraničnu ljubav. Njen dom odiše čistoćom, harmonijom i toplinom. Pored toga, ona ima sjajan talenat za biznis. A s obzirom na to da ima "fobiju" od siromaštva, ona je spretna i zna kako da zaradi novac. O njenim zanosnim oblinama nema potrebe pričati. Ovo je prava žena.

VAGA

Ona je lepotica, najlepša je od svih znakova horoskopa. Nju kad vidite sve joj opraštate. Ne može se pohvaliti nekim poznavanjem domaćinstva, ali njena lepota je dobar genetski materijal za faktor nasleđa. Lepih manira, Vaga pleni kao boginja koja je sišla među ljude. Ovim ženama su vrata svuda otvorena. To možda nije pravedno, ali može im se.

LAV

Kao i kod muškaraca, tako i kod žena, Lav je dominantna jedinka. Njena je pojava fascinantna, ona ume da nametne svoju volju i za sebe bira savršenstvo. To joj pripada, jer je i ona savršena. Kraljica stajlinga i dobrog ukusa, čak i kad nije savršena, pronaći će način da se predstavi kao takva i da joj poverujete.

Izvor: Srbija danas
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još