Za četvrtak, 1. jul 2010.

BEOGRAD, 1. jula 2010. (Beta) - Dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o navodnim planovima za atentat na lidera SNS-a Tomislava Nikolića i o hapšenju direktora Instituta za onkologiju i radiologoju Srbije Nenada Borojevića.

BLIC - "Hoće da me ubije zbog propasti SRS", kaže za list lider SNS-a Tomislav Nikolić. Pod naslovom "Trovali decu citostaticima zbog provizije", list piše o hapšenju Nenada Borojevića i još šest osoba.

DANAS - Pod naslovom "Propisivali trostruke doze citostatika", list piše o hapšenju direktora Instituta za onkologiju. "DS pretekla SNS, DŠ i SRS u padu", o trenutnom rejtingu političkih partija. "Teško je ovde poslovati", kaže za list direktor Orion telekoma Slobodan Đinović.

POLITIKA - "Simović optužio Bojovića za plan o atentatu", o navodnim pripremama za atentat na lidera SNS-a Tomislava Nikolića. "Niko iz BIA nije bio u poseti Simoviću", kaže Milan Obradović, direktor Uprave za izvršenje krivičnih sankcija. Pod naslovom "'Ruska baza' u Nišu operativna u avgustu", list piše o početku rada regionalnog centra za vanredne situacije.

ana/dar

Pogledajte još