PEVAČ JE MEĐU PRVIMA VIDEO NOVI STAN: Kija Kockar priznala da je Sloba Radanović bio i u spavaćoj sobi

Kristina Kockar se uselila u novi stan, a kako je sama priznala, jedan od prvih gostiju koji je završio i u spavaćoj sobi je Sloba Radanović.

- Bio je samo kao gost! Došao je da vidi stan. Doneo mi je slatkiše za useljenje i to je to. Bio je kratko i otišao. To je bilo kada sam kupila nekretninu - rekla je Kija i nastavila:

- Nas dvoje nismo u kontaktu. Imala sam neke papire, koje je trebalo da potpiše, te je morao da dođe zbog toga. Želela sam da mu pokažem stan i on je želeo da vidi kako izgleda. Sviđa mu se i drago mu je. Više se neće pojavljivati ovde, to je sigurno - izjavila je ona.

- Bio je i u spavaćoj sobi, ali dušek nije isprobao i neće. Pogledao je ceo stan. Bio je tu pre mesec dana. Stan sam kupila od svog novca. Ja sam i ranije radila, mama mi je malo pomogla – rekla je pevačica u emisiji „Premijera“ i dodala:

- Ako bi rešio da kupi stan do mog, znam da se dosta stanova prodaje tu u okolini, ja bih mu bila jako dobra komšinica. Ne pravim žurke, te nema brige sa te strane - zaključila je Kockareva.

Autor: Nadlanu.com/B.M.
Foto: kija_kockar__official/Instagram

Pogledajte još