PRISTUPAČNA JE, DECA JE VOLE: Komšije imaju samo reči hvale za Ninu Janković

Nina Janković, koja je u aprilu ove godine iz bračne zajednice sa Matejom Dičićem rodila sina Vukašina, zajedno sa suprugom i naslednikom živi u naselju Banovo Brdo u Beogradu.

Nekoliko zgrada novije gradnje čine kraj u kojem, prema rečima komšija, glumica svakog jutra šeta.

- Nina i Mateja su divni. Ona je veoma ljubazna, pristupačna, povremeno se i družimo jer živimo u zgradama koje su jedna pored druge. Često je vidim kako šeta klinca po naselju i to rano ujutru - kaže komšija.

- Evo ovde, baš u prizemlju drži časove glume za malu decu. Vidim je skoro svakodnevno, kao i njenog supruga. Ne znam da li su sada kod kuće jer je ona u stanu kada je i on. Svuda idu zajedno. Uvek se jave, veoma su ljubazni. Nina prošeta sina do parkića, tada je najčešće i vidim – ispričala je prva komšinica popularnog para i dodala:

- O dadiljama nema ni govora. Ona nije u tom fazonu. Nemaju dadilje iako su javne ličnosti. Sami šetaju sina, a Ninu češće viđam sa njim.

- Poznajem Dičiće jer je Mateja moj drug. Nina je naša snajka. Stvarno su svi divni, znam da Nina drži časove glume dole u prizemlju. Često im kako u kuću, tako i u studio dolaze njene kolege glumci i onda bude baš dobra atmosfera. Ona je veoma pristupačna i zato je sva deca vole. Pomogne svima koji imaju strah od javnog nastupa i onda klinci budu opušteni - kaže izvor blizak paru.

Izvor: Blic.rs
Foto: janxnina/Instagram

Pogledajte još