NE PRISTAJTE NA ULTIMATUME: Muškarac koji vas nagovara na pet promena vas ne zaslužuje

Jedna od najbitnijih stvari u vezi jeste da ostanete verni sebi i zadržite svoje ja. Ako neko traži da zbog njega promenite svoj izgled, društvo, hobije ili bilo koju drugu stvar, to je znak da ta osoba nije za vas. Ljubavna veza trebalo bi da se gradi na mnogo dubljim temeljima od izgleda i odeće. U ljubavi nema mesta za površnost, a osoba s kojom ste u vezi treba da vas voli zbog onga što vi jeste. Saznajte koje stvari nikada ne treba da promenite zbog muškarca.

Dijeta

Nemojte nikad zbog muškarca da držite dijetu. Odluku o zdravoj ishrani ili vežbanju trebalo bi da donesete samo zbog sebe, a ne da biste impresionirali nekog muškarca.

Prekid druženja s prijateljima

Ako vam dečko zabranjuje da se družite s drugim muškarcima, čak i ako je reč o vašim prijateljima iz detinjstva, onda s pravom možete da ga ostavite. Ako vaš muškarac ne veruje u muško-ženska prijateljstva, to mnogo govori i o njegovom odnosu prema drugim ženama.

Žrtvovanje karijere

Ne morate da birate između ljubavi i karijere. Ako mu vaše poslovne obaveze smetaju, preispitajte svoju vezu. Muškarac koji vas voli mora da vas podrži u poslu koji radite i u svim vašim drugim interesovanjima u životu.

Promena stila

Ako on voli skockane i našminkane žene, a to nije vaš stil, možete da ga povremeno razveselite u nekom takvom izdanju. Ipak, svoj stil takođe ne bi trebalo da promenite zbog muškarca, ali ni vi njega ne treba da terate na tako nešto.

Promena frizure

On voli plavuše, a vi ste brineta? On voli dugu kosu, a vaša je kratka? Uprkos svojim preferencijama, odabrao je vas, ali ipak pokušava da vas nagovori da zbog njega promenite izgled - odmah mu dajte do znanja da to ne dolazi u obzir.

Izvor: Index.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još