GOSPOĐICE SAVRŠENE: Malim promenama dovešćete svoj izgled do perfekcije

Male promene čine da se u svojoj koži osećamo prijatno. Ukoliko ove sitne promene uvedete u svoju beauty rutinu, dovešćete svoj izgled do perfekcije i uživaćete u sebi!

1. Budite odmorne

"Beauty sleep" definitivno nije mit, jer san ima veliku ulogu kada je lepota u pitanju. Pokušajte svake noći da odspavate barem 7 sati i pružite svom telu dovoljno vremena za oporavak od svakodnevnih stresnih situacija. Dok spavate, telo proizvodi kolagen koji sprečava prevremeno starenje kože.

2. Pijte vodu

Hidratacija je jako važna za zdravlje, ali i za lepotu. Dehidratacija izaziva smanjivanje ćelija, što rezultira suvom kožom, dok 2 litra vode dnevno vraćaju koži sjaj i zdrav izgled.

3. Nosite sa sobom vlažne maramice

Pobrinite se da u torbi uvek imate jedan paketić vlažnih maramica, gde god idete. Iznenadićete se u koliko situacija će vam biti spas! Vlažnim maramicama možete obrisati ruke, osvežiti se usred radnog dana, popraviti razmazanu šminku...

4. Popravite držanje

Pravilno držanje može u trenu transformisati vaš izgled. Žena koja ima dobro držanje, jednostavno zrači elegancijom i samopouzdanjem!

5. Brinite o svojoj kosi

Ovo posebno važi za one koji farbaju kosu. Osim što ćete pravilnom negom produžiti trajanje boje, zdrava kosa odmah će vas prolepšati.

6. Mirišite dobro

Za ženama koje za sobom ostavljaju trag parfema, okreću se svi. Ne treba vam poseban razlog da svaki dan pre izlaska iz kuće nanesete malo parfema na ključna mesta.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još