PREPORUKA NEDELJE: Zorana Pavić - film, vino, predstava, koncert, serija

Popularna pop pevačica Zorana Pavić ovih dana ima puno razloga za slavlje. Povodom tri decenije uspešne karijere, u izdanju "City records" objavljen je dupli CD sa najvećim hitovima plus novu pesmu "Tattoo". Jubilej je obležila koncertom u aprilu, trenutno priprema neke nove pesme, radi emisijuu "Ko vam dade termin?" i uporedo priprema novu, takođe u duetu. Od jeseni nastavlja sa igranjem komedije "Ko vama dade predstavu?".

Za naš portal izdovijila je omiljeni film, vino, jubilarni concert YU grupe, predstavu i podsetila nas na nekada veoma popularnu TV seriju "Povratak u Idn".

Foto: Promo

FILM

- Postoji nekoliko filmova, koje ne mogu da odvojim, kao "da majku pitate, koje dete joj je draže", "Kosa" zauvek i famozni Berger. Tema, muzika, glumci, sve... "Miris žene" i "Bilo jednom u Americi", triling snova kada je veliko platno u pitanju.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

VINO

- Vino "Duša Dunava", belo, inače volim bela vina, crno mi je jako, crno ili crveno od istog prizvođača se zove "Duša Balkana", ko nije probao, eto preporuke, ima ga u vinarijama i nema ga u velikim količinama, u prevodu retko dobro vino.

Foto: Promo

PREDSTAVA

- Predstava koju sam gledala tri puta je "Velika drama" Narodnog pozorišta, sve sam rekla, a gledaću je ponovo, znam. Pomeri me uvek nanovo.

Foto: Promo

KONCERT

- Koncert "YU grupe", obeležavanje velikog jubileja, 50 godina postojanja jedne institucije i jedan potpuno drugačiji Beograd, u skladu sa bendom fenomenalne energije, svirke i pesama za sva vremena.

Foto: Promo

SERIJA

- Možda se neko seća serije "Povratak u Idn", davno beše, bejah dete, ali je pamtim, takvi obrti i iščekivanje nastavka. "Povratak u Idn" donosi priču o Stefani, mladoj i bogatoj naslednici koju novi suprug gurne u močvaru punu krokodila kako bi nasledio njeno bogatstvo! Ipak, ona preživi i planira osvetu – vraća se u Sidnej i postaje supermodel Tara Veles.

Autor: Mario Badjuk
Foto: Privatna arhiva

Pogledajte još