UGOSTILA AMIDŽIĆA U SVOM DOMU: Nataša Bekvalac prvi put pred kamerama govori o razvodu od Luke Lazukića i svemu kroz šta je prošla!

U jednoj od najgledanijih emisija, "Ami G Show", u utorak 16. oktobra od 22:15 časova gostuje Nataša Bekvalac.

Popularna pevačica će prvi put posle podnošenja zahteva za razvod od Luke Lazukića i tužbe za porodično nasilje govoriti iskreno o svemu kroz šta je prošla.

Nataša je u aprilu ove godine Luku optužila da je fizički nasrnuo na nju u alkoholisanom stanju, nakon čega ga je tužila i podnela zahtev za razvod braka. Sudski proces je i dalje u toku, a Nataša će Ognjenu Amidžiću pred kamerama ispričati svoju stranu priče.

Na veliku radost svih koji je vole, Nataša će najaviti i novi album, na kom radi već neko vreme, a govoriće i o nedavno objavljenoj pesmi "Mala plava", koju je radila sa trenutno napopularnijim producentom Cobijem. Pesma "Mala plava" objavljena je pre nešto manje od deset dana, a već ima više od dva miliona pregleda i zauzima drugo mesto na trendingu na Jutjubu u Srbiji.

Gledaoce očekuje još jedna ekskluziva, s obzirom na to da je Bekvalčeva za emisiju "Ami G Show" otvorila vrata svog stana.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.