SLATKO IM SE SMEJE! Kija Kockar: Lunine suze su lažne!

Pobednica "Zadaruge 1" Kristina Kija Kockar četiri meseca nakon kraja rijalitija ne prestaje da intrigira javnost, a mediji pomno prate svaki njen korak.

Iako nije učesnica nove sezone, o Kiji se često govori u Beloj kući u Šimanovcima. Naime, takmičari "Zadruge 2" svakodnevno pričaju o njoj, što joj, kako kaže, ni malo ne smeta.

- To je neki njihov način da dođu u žižu javnosti, a ja sve to razumem i poštujem. Mnogi vole da kažu poneku ružnu reč o meni, a to govori o njima. Niti me je doticalo dok sam bila tamo, a još manje sada. Uživam u svom životu dok se oni takmiče - rekla je Kija.

Osim Kristine, redvono se spominje i njen bivši muž Slobodan Radanović, koga se često seti Luna Đogani. Kako Đoganijeva neretko i plače zbog bivšeg dečka, Kristina je brutalno prokomentarisla Lunine suze.

- Mislim da je to postalo ismevanje ljudi koji zaista prolaze kroz neke bolne trenutke. Ta njena loša gluma je postala jadna i smešna i tu se slatko ismejem - prokomentarisala je Kija.

Ipak, izostalo je njeno precizno objašnjenje da li i dalje ima emocije prema Radanoviću, ali je otkrila šta bi volela na emotivnom planu.

- Trenutno mi je to poslednja stvar o kojoj razmišljam. Volela bih da nađem nekoga ko će biti uvek uz mene, i u lepim i u ružnim trenucima. Znam da to dolazi i ne treba siliti. Nemam nešto ni vremena sada za ljubav - rekla je ona i istakla da joj je bilo prijatno tokom zajedničkog nastupa sa bivšim suprugom.

Izvor: Telegraf.rs/Kurir.rs
Foto: Pink/Promo

Pogledajte još