ŠIBAĆE KRV DO PLAFONA: Rada Vasić besna na zadrugare koji su joj ukrali hranu (VIDEO)

Rada Vasić bila je šokirana onim što je zatekla kada je krenula da spremi ručak svojoj deci i sebi.

Iako je često uzdržana u rijalitiju i drugima rado daje sve, Rada Vasić pobesnela je kada je shvatila da joj je neko ukrao hranu, pa se od njenog besa orila kuća.

Rada je želela da napravi ručak svojoj deci i sebi, a kada je videla da joj pola stvari nedostaje, nije više mogla da se kontroliše.

- 'Oće da uzmu! Nas je troje! Da uzmu od mene i moje dece da mi nemamo šta da jedemo! Ja ću da uzmem ono drvo i da ubijem nekoga na mestu, dece mi! Glavu ću da im razbijem, hoće da ostave moju decu gladnu! - vikala je Rada i počela da psuje.

- Uzeli mi i iscepali sve kese. Šta je ovo, bre?! Sve ću da uhvatim napolje i da bacim, i da idem na kapiju! Ne smem kafu da ostavim, ne smem cigare, ne smem pare, ne smem hranu... Ili će da reaguju, ili u da izađem sa decom! Ili ću da ubijem nekoga pa neka uzmu te pare i neka me stave u zatvor! - vikala je Rada, koja je uvek davala drugima, a sada ju je sačekao šok.

- Nemoj da mi je neko više prišao kraj gajbe, ubiću nekoga, dece mi! - ponavljala je.

- Evo s ovim drvetom ima nekoga da ubijem! Dece mi! Pa neka idem u zatvor na robiju, stavite mi tu drvo da ubijem đavole! Krv ima da šiba do plafona! Da se čuje i da se zna za mene!

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još