ZAKOPALE RATNE SEKIRE! Luna plakala zbog Radanovića, Zorica joj očitala lekciju: Kija i Sloba ne postoje, nemoj da se kidaš više (VIDEO)

Luna Đogani potpuno je izgubila živce kada je pukla i izvikala se na brata Adama Đoganija, a onda je doživela još jedan šok kada joj je prišla Zorica Marković da je teši i da pokoji savet.

Markovićeva nije bila baš naklonjenja blegerki u prvoj sezoni Zadruge, često su bile na ratnoj nozi, a sad je Luna šokirana kako se majčinski odnosi prema njoj.

Pošto se Đoganijeva posvađala s bratom, Markovićeva joj je dala dobre saveta.

- Šta te briga? Pamet u glavu. Nemoj da se pecaš za gluposti. Ne mogu da gledam ničije suze, a pogotovo tvoje. Isključi emocije. Što bi on tebe voleo kada je ovde da se takmiči - savetovala ju je Zorica.

- Nije cilj da neko tebe mrzi. Bitno je nekoga u dranju pobediti. To je način njihove borbe. A imaš mozak i vokalbular.

- I ti povedi računa, sine moj. Nije vredno - okrenula se Adamu.

- Izvini, nabijem te na izvini. Šta ja mogu od tog njegovog ništa. Izvini što sam onako derala - rekla je Luna odmah potom Adamu.

Podsetimo, Zorica, koja je poznata po oštrom jeziku, nije birala reči kojima je napadala Lunu u prvoj serijalu Zadruge.

- Ono što Luna radi je nečuveno. Dno dna! Javno biti u vezi sa oženjenim muškarcem je strašno, ali ovo nije prvi put. Čula sam da voli zauzete momke, jer se priča da je bila sa Gastozom dok je bio zauzet. Jurila je i Veljka dok je bio sa Mašom, zvala ga je na telefon i govorila mu da je on njena najveća ljubav. Najstrašnije od svega što sam čula jeste da se muvala sa dečkom svoje setre Edite. Pa i sa Cecinom Anastasijom se posvađala zbog nekog frajera - pričala je Markovićeva tada.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još