NIJE MI SVEJEDNO, MORAM DA IH TRPIM TAKVE: Rada Vasić kroz suze progovorila o seksualnom opredeljenju Mike i Gibe (VIDEO)

Učesnica rijalitija "Zadruga 2", Rada Vasić, majka Mike i Gibe, provorila je o seksualnom opredeljenju svojih sinova.

Naime, Rada je sinoć bila gost u emisiji "AmiDži šou", te se u jednom trenutku i rasplakala.

- Ja ne znam kog su opredeljenja moja deca. Ja sam ih rodila, neka su mi živi i zdravi. Nikada nisam njih krivila zbog toga, više sam sebe krivila, pitala sam se da li sam nešto bogu zgrešila - rekla je Rada i priznala da se uvek zbuni i unervozi kada se pokrene ova tema.

- Drugi su mi govorili, a primetila sam i ja sama da Mika i Giba više liče na žene nego na muškarce. Imam i starijeg sina, vidi se razlika. Doktori su mi rekli da Mika i Giba imaju više ženskih hormona. Oni su rođeni takvi i ja tu ništa ne mogu. Pitala sam i da li mogu da dobiju neku hormonsku terapiju. Ili muško ili žensko, nema između. Bog mi ih je takve dao i ja to moram da trpim - rekla je Rada i potom se rasplakala.

- Nije mi svejedno. Ja sam majka, to mene boli. Kakvi su takvi su, to su moja deca. Bolje da ih gledam takve zdrave, nego da ih ne daj bože guram u kolicima - rekla je Rada kroz suze.

Rada Vasić sa suprugom Radetom ima ukupno šestoro dece - tri sina i tri ćerke.

Izvor: Alo.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još