Jura Stublić i grupa "Film"

Jugonostalgičari i jugofuturisti na jednom mestu. Atmosfera nabijena pozitivnim emocijama i više od dva sata odlične svirke. Posle tri godine, legendarni hrvatski roker, Jura Stublić i podmlađena ekipa grupe "Film" pred Beograđanima. 
"Dragi prijatelji, braćo i sestre drago mi je što sam večeras s vama", rekao je Stublić na početku koncerta. Usledili su najveći hitovi -"Zamisli život u ritmu muzike za ples", "Neprilagođen", "Moderna djevojka", "Ljubav je zakon", "Signali u noći", "Pjevajmo do zore"... 
Koncert ispekidan čestim skandiranjima - "Jura, Jura, Jura". Velika sala SKC  bila je  premala da primi sve koji su hteli da čuju nekadašnju prvorazrednu rokersku atrakciju. I, kako je Jura rekao – "Jao da me sada mama vidi". Na jednom mestu ljudi u zrelim godinama, učenici i njihovi profesori, političari bez kravate, stari i novi rokeri... Pivo na Jurin račun za ekipu u prvom redu i nezaboravan koncert. 
"Očito je, braćo i sestre, da mi volimo vas i da vi volite nas" – Jurina poruka za kraj koncerta, uz obećanje da će ponovo doći u Beograd. Grupa "Film" i Jura Stublić nastupiće 1. aprila i pred kragujevačkom publikom.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.