Jočić protiv NATO države na Balkanu

0

BEOGRAD, 16. avgusta 2007. (Beta) – Ministar unutrašnjih poslova Srbije Dragan Jočić optužio je danas NATO da namerava da od Kosova napravi "svoju marionetsku državu" i ocenio da se ta namera NATO "više ne može prikriti".

BEOGRAD, 16. avgusta 2007. (Beta) – Ministar unutrašnjih poslova Srbije Dragan Jočić optužio je danas NATO da namerava da od Kosova napravi “svoju marionetsku državu” i ocenio da se ta namera NATO “više ne može prikriti”.

“Ne može se više prikriti prava namera NATO da od Kosova napravi svoju marionetsku vojnu državu. Da bi se teritorija naše pokrajine uknjižila, ubaštinila u vlasništvo NATO pakta napravljen je Ahtisarijev plan u kome je jasno definisano da će NATO imati neograničenu vlast u u navodno nezavisnom Kosovu”, izjavio je Jočić agenciji Beta.

Ministar je rekao da bombardovanje Srbije 1999. godine “dobija puno i pravo objašnjenje u Ahtisarijevom planu odnosno u pravljenu prve NATO države”.

“Ukoliko SAD imaju nameru da grade normalne odnose sa Srbijom, a trebalo bi, onda se mora odustati od ovog opasnog eksperimenta, koji je započet protivpravnim i nadasve nemilosrdnim rušenjem naše zemlje”, rekao je Jočić.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.