PEVAČICA SKRHANA BOLOM: Preminuo otac Maje Šuput

Boris Šuput, menadžer i otac pevačice Maje Šuput, preminuo je tokom borbe sa teškom bolešću.

Harizmatična plavuša se od oca oprostila emotivnim statusom na Instagramu:

- Bio je muškarac koji je svaki dan u košulji, sakou, čistom kosom, parfem koji se osećao još celi dan u ulazu kad bi on prošao... Bio je zezator i šarmer. Bio je najponosniji tata na svetu, a dan kad sam mu rekla da ću početi pevati mu je bio najsretniji dan u životu. Sve što se u mojoj karijeri događalo nakon njegove bolesti pratio je s najvećim veseljem. Zvao me pet puta na dan da pita gde pevam u petak, gde u subotu, a onda u nedelju sto pitanja kako je bilo, koliko je ljudi. I taj ponos je bio neverovatan - prisetila se Maja i dodala:

- Poslednje tri godine više nije mogao ni da me pozove, niti da priča sa mnom. I ne bih o tom zlu koje ga je snašlo jer je bolno. Najveći heroj u ovoj priči je moja mama Danica. Svaki dan, sat, minutu, poslednjih 16 godina dala je njemu. Da nije bilo nje pisala bih ja ovo pre. On je imao tu sreću da ima nju, da mu olakša da dostojanstveno živi koliko god je to moguće u svojoj bolesti - napisala je.

- Ja znam da ću dati sve od sebe i dalje da njega činim srećnim, a ako gore postoji televizor, verujte mi taj daljinski je kod njega i vrti samo muziku. I raspali tata, imaš šta za nadoknaditi. Mi te volimo najviše na svetu i ta ljubav se ne raskida ni bolešću ni smrću. Ljubav je ljubav. Pogotovo ova ćerke i oca. Rekla bih ti mirno spavaj, ali u tvom slučaju bi zvučalo kao kazna. Zato tata, uživaj u svojoj slobodi, pleši, pevaj i čuvaj nas. Volimo te - završila je svoju emotivnu objavu.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: majasuput/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.