VI PARTNERA NEĆETE RAZOČARATI: Devet znakova da ste odlični u krevetu

Stručnjaci tvrde da postoje određeni znakovi po kojima možete da znate da li ste dobri u krevetu, a nemaju nikakvu vezu s vašim fizičkim obeležjima. Seksolog Betani Rikardi i osnivač stranice LoverAlert911.com Kevin Darne otkrivaju koji su to znaci koji karakterišu dobrog ljubavnika ili ljubavnicu.

Dakle, ukoliko se pronalazite u ovih devet stvari, nemate brige - u krevetu ste verovatno svoj na svome.

1. Volite seks

Vrlo je jednostavno, ako volite i uživate u seksu, velike su šanse da ste i dobri u njemu.

- Ako stalno smišljate nove načine da udovoljite partneru u krevetu, ako stalno čitate o seksu i novim pozama i igračkama, a uživate u spontanom i uzbudljivom seksu, to znači da želite da budete najbolji i da se usavršavate u seksu - kaže Darne.

2. Otvorenog ste uma i isprobavate nove stvari

Rikardi kaže da isprobavanje novih poza uglavnom znači da su ljudi dobri u seksu. U to ubraja i predigru.

- Mnogi će se složiti da je predigra najbolji deo seksa, a niko ne voli osobu koja se stalno drži iste rutine - kaže ona.

3. Imate samopouzdanja

- Ako imate samopouzdanja to znači da ćete najverovatnije ostaviti upaljeno svetlo, pojaviti se potpuno goli pred partnerom ili obući neki seksi donji veš. Preuzimate kontrolu, govorite šta želite i entuzijastični ste - kaže Rikardi i dodaje da to podstiče i partnera da s vama ima samopouzdanja.

4. Znate šta vas dovodi do vrhunca

Darne tvrdi da osoba koja je dobra u krevetu nikad neće zavisiti samo od partnera.

- Žena koja je istražila svoje telo i zna kako da dođe do vrhunca, to isto može naučiti i skoro svakog muškarca. Seksualno proaktivna osoba ne prepušta stvari slučaju - kaže on i dodaje da u seksu ne treba biti pasivan.

5. Oboje ste raspoloženi

To ne znači samo da ćete dobiti vokalnu potvrdu partnera ili partnerke u trenutku seksa.

- Možete znati da ste dobri u seksu kad vaša partnerka gura svoje bokove prema vama. Verujte mi, to znači da šta god u tom trenutku radite, radite dobro - kaže Rikardi.

6. Proširenje vagine

Da, dobro ste pročitali. Rikardi tvrdi da će dobar seks dovesti do proširenja vagine tokom penetracije.

- To znači da su se vaginalni mišići opustili, što znači da dobro to radite - kaže Rikardi.

7. Želite da zadovoljite partnera

- Odličan ljubavnik ili ljubavnica uvek više uživa u pružanju nego u primanju. Uvek žele da nadmaše partnera u zadovoljavanju jedno drugog - kaže Darne.

8. Pazite i vokalizujete

Dobar ljubavnik/ca uvek prati pokrete, uzdahe i reakcije druge osobe, kaže Darne. Na taj način zna da li nešto radi kako treba ili i ne baš. Isto važi i u obrnutom smeru - dobar ljubavnik jasno daje do znanja partneru šta mu odgovara, a šta ne.

9. Pamte vas

Vrlo je jednostavno - ako vam je s nekim seks bio odličan, to ćete uvek pamtiti.

- Mnogi od nas doživeli su situaciju da su s nekim imali fantastičan seks, no od te osobe smo morali da se udaljimo iz nekih drugih razloga. Međutim, s vremena na vreme kao da imamo flešbekove tog događaja kad smo sami ili čak s novim partnerom. Odličnog ljubavnika ne može se zaboraviti - kaže Darne.

Izvor: Index.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.