SVADBA U JUNU SLEDEĆE GODINE: Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić staju na ludi kamen!

Veljko Ražnatović i njegova verenica Bodana Rodić uskoro staju na ludi kamen. Svadba će po svemu sudeći biti organizovana u junu sledeće godine.

I dok su mnogi mislili da će svadba biti na dan veridbe, koja se desila u martu ove godine, oni koji su dobro upućeni u dešavanja oko ovog maldog para, kažu da su ih stariji savetovali da se venčaju posle posta, u junu 2019. godine.

Svi su presrećni zbog ovog događaja, a otac buduće mlade je čak izjavio:

- Bio sam kod Cece pre manje od mesec dana i tada sam upoznao celu porodicu. Ceca je prirodna, normalna žena i zaista smo oduševljeni koliko je kulturna. Tada smo se prvi put upoznali i tačno je, pričali smo o svadbi. Venčanje bi trebalo da bude sledeće godine, ali još uvek nisu precizirali datum, možda bude u junu. Nisam siguran i nemojte me držati za reč.

Kao što je već dobro poznato, Vejko već duže vreme Bogdanu naziva svojom ženom, a tako je vrlo često potpisuje i na zajedničkim fotografijama.

Bogdanin otac Bogdan je izjavio i da bi voleo da ćerka iz njegove kuće ode pred oltar:

- Što se mene tiče voleo bih da se ispoštuju svadbarski običaji i to da mi ćerka pred oltar ode iz moje kuće, ali neću da se mešam, neka bude kako odluče - rekao je Bogdan za "Svet".

On nijednog trenutka nije krio da je oduševljen zetom:

- Veljko nas je lepo dočekao, stvarno nemam nijednu zamerku. on je divan dečko. Naravno, odneli smo im poklone, a nismo zaboravili ni na naše domaće proizvode ćurke, ali ne smem mnogo da vam pričam, da mi se ćerka ne naljuti. Ne znam gde će njih dvoje živeti posle svadbe, ali mislim da će svi biti zajedno u kući u Beogradu.

Izvor: Svet.rs
Foto: veljkoraznatovic/Instagram

Pogledajte još