MOLI GA DA SE POMIRE! Miljana poručila Marku: Slaba sam na tebe (VIDEO)

Miljana Kulić ne prestaje da juri Marka Miljkovića kako bi se pomirila sa njim.

Miljana je od Drveta mudrosti dobila specijalan zadatak, ali joj Marko uopšte ne pomaže u tome. Drvo joj je saopštilo da u roku od 48 sati mora da se pomiri sa Markom i da sve učini kako bi se to dogodilo.

Ona od sinoć Marka juri po celoj zadruzi, ali on uspešno odoleva pomirenju pa joj je u nekoliko navrata rekao da će se pomiriti sutra. Pošto se plaši da zadatak neće ispuniti Miljana ne prestaje da ide za njim.

- Hoćeš da pominjem sad šta si sve pričala? Onda pokušaj da me razumeš. Moraš da iskuliraš i da shvatiš da ti i ja ne možemo biti dobri kao nekad nakon svih izgovorenih reči - rekao je Marko, a onda je MIljana nastavila:

- Molim te pruži mi ruku da se poljubimo i pomirimo. Oni su mi dragi, a ti si mi poseban. Ja više to neću da radim. Ja sam slaba na tebe, ti si moj drug. Možda sam ja umislila da si mi bio drug. Želim da postanemo dobri prijatelji u "Zadruzi 2" - rekla je Miljana.

Ukoliko zadatak bude uspešno obavila Miljana će za uzvrat dobiti trepavice, pa vi po ovom njenom ponašanju prosudite koliko su joj važne.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još