KIJIN POTPIS: Kristina Kockar napisala knjigu o svom životu!

Kristina Kockar, pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" postala je spisateljica. Naime, Kija će uskoro objaviti knjigu pod nazivom "Moj potpis".

- Ja sam Kija. I ja živim u filmu. Još uvek ne znam koji je žanr, ali i dan-danas verujem u srećan kraj. I zato sam rešila da na stranicama svog prvenca podelim sa svima vama svoju životnu priču, gde ću otkriti pojedinosti koje do sada niste znali... - otkrila je bivša stjuardesa i nekadašnja supruga pevača Slobodana Radanovića.

Ova dvadesetdevetogodišnja Zrenjaninka već godinu dana je u žiži srpske javnosti, a čini se da je rešila da unovči svaki trenutak slave koju joj je donela nimalo prijatna životna situacija - javna prevara koju joj je tadašnji suprug priredio u rijalitiju "Zadruga".

- Kad sam ugasila lampu, u meni je odjeknula misao: 'Ti želiš da živiš kao u filmu'. To su njegove reči, nisu moje. To su reči koje sam toliko puta čula, reči koje mi nisu zvučale istinito, reči koje nisu opisivale pravu mene... Nisam volela te reči, jer ih je on izgovarao kad god je hteo da me uveri da previše želim od života, od sebe i od sopstvenih snova... - otkriva Kristina deo iz svog literarnog prvenca.

Inače, ona je nakon izlaska iz Bele kuće u Šimanovcima objavila pesmu "Potpis" i naslov knjige "Moj potpis" inspirisan inspirisan je tom numerom. U međuvremenu je postala pevačica i član žirija "Pinkovih zvezdica".

Sve detalje odnosa sa bivšim suprugom, "Pinkovom zvezdom" Slobodanom Radanovićem koji je prevario pred milionskim auditorijumom, kao i sve o razvodu i onome što se dešavalo posle tog trenutka opisano je knjizi.

- Kristina je iznela apsolutno sve detalje, tako da će se tu naći sve ono o čemu nijedno od njih nije želelo da priča - rekao je izvor za "Telegraf.rs".

Autor: Nadlanu.com
Foto: Pink.rs/Promo

Pogledajte još