SPEKTAKL U ARENI: Lepa Brena proslavila rođendan sa publikom (VIDEO)

U prisustvu prijatelja, saradnika i ogromnog broja fanova, koji su ispred Arene došli dva i po sata pre koncerta, Lepa Brena proslavila je svoj 58 rođendan.

Karte rasprodate do poslednjeg mesta, nestpljenje, aplauzi uz mnogo suza, smeha i igre, obeležili su njen povratak na binu, na kojoj je poslednji put pevala pre tačno sedam godina. Gosti iz svih delova nekadašnje Jugoslavije i sveta, pozdravili su je ovacijama, dok se sedeći na velikoj svetlećoj zvezdi spuštala sa plafona Arene.

"Boliš i ne prolaziš", "Srećna žena", "Uđi slobodno", "Grad", "Recite mu da ga volim", "Jugoslovenka", "Kuća laži", "Čačak", "Duge noge", "Ti si moj greh" i sve Brenine hitove, publika je uz kratke predahe pevala puna tri sata. Za to vreme, pevačica se presvukla četiri puta, a u blokovima između pesama, fanove su zabavljali plesači, svirači i prateći vokali, kao i specijalni gosti – glumački par Andrija i Anđelka, u ulogama Bobe i Brene.

Uz svako sedište u Areni, fanovi su dobili i svetleće štapiće, koji su stvorili efekat zvezdanog neba, u trenucima kada su na scenu sa mnogo balona izašli Aleksandra, Filip, Stefan, Viktor i Boba Živojinvić, dok su se u pozadini prigušeno čuli i prvi taktovi pesme "Ja nemam drugi dom".

Rođendansku pesmicu pevačici su otpevali i članovi benda uz pratnju publike, što je Brenu, kako je na kraju rekla, navelo da razmisli da li su ovogodišnji koncerti oproštajni kako je planirala, ili će se ipak i u šezdesetim osmeliti na isti potez. Naredni koncert Lepe Brene zakazan je za večeras u 20 časova.

 

Autor: Nadlanu
Foto: Nadlanu

Pogledajte još