Bez optužnice protiv Paris Hilton

PORT ELIZABET, 3. jula 2010. (Beta-AP) - Južnoafrički sud odustao je od optužnice protiv američke starlete Paris Hilton, koja je u petak uhapšena zbog pušenja marihuane posle utakmice između Brazila i Holandije u Port Elizabetu.

Paris Hilton pojavila se u petak uveče u sudnici, pod optužbom za posedovanje marihuane. Optužnica je odbačena kada je druga optužena Dženifer Rovero "priznala krvicu za posedovanje kanabisa", kazala je predstavnica za štampu policije Sali De Bir. Njujorčanka Dženifer Rovero osuđena je na 30 dana zatvora ili 1.000 randa (130 dolara), dodala je.

Predstavnica za štampu Paris Hilton navela je u saopštenju da je reč o "nesporazumu". "Južnoafrička policija je ispitala Paris Hilton zbog pušenja marihuane. Ipak, mogu da potvrdim da je reč o nesporazumu i da je to zapravo činila druga osoba. Neće biti optužnice protiv Paris Hilton", navela je Don Miler. "Hej društvo, trenutno kola mnogo ludih glasina. Samo hoću da znate istinu. Sve je u najboljem redu. Nisam optužena ni uhapšena, pošto ništa nisam uradila", napisala je starleta na sajtu Tviter.

Pogledajte još