VOLIM SLOBU: Luna komentarisala razgovor sa Radanovićem i tokom svađe sa Marijom i Miljanom zapevala Kijinu pesmu! (VIDEO)

Pre nekoliko dana Luni Đogani, ali i ostalim zadrugarima, pušten je snimak razgovora koji je imala u Rajskom vrtu sa Drvetom mudrosti. Međutim, ona je tada zapravo razgovarala sa svojim bivšim dečkom Slobodanom Radanovićem.

Novinarku u studiju zanimao je Lunin komentar povodom svega, kao i šta misli sada o pevaču sa kojim je bila pred kamerama "Zadruge" u ljubavnoj vezi. Tada je došlo do velike svađe između Lune i Miljane i Marije Kulić. Tokom svađe Luna je zapevala i pesmu Slobine nekadašnje supruge i pobednice prve sezone "Zadruge", Kristine Kije Kockar.

- Nije mi bitno šta kažu Miljana i Marija, one su meni kao vazduh ovde. Plakala sam kada sam videla to, jer nisam znala da se to dešava. Ja sam primetila da je čudan glas Drveta bio, ali nisam znala da je on. On je došao tu zbog popularnosti i sebe. Znao je da će to nekada da mi prikažu i on se sladi time. Ja volim onog Slobu koji je bio ovde i obožavam Kijinu pesmu - rekla je Luna.

- Priznaj da tražiš sažaljenje od naroda! Jadna Luna! Još uvek ga voli, kao ona pati... Ja mislim da Luna ne voli Slobu! Nju je na kraju zgazio i pljunuo. Šta si ti očekivala? Da ženi tebe posle Kije? - govorila je Marija.

Izvor: Novosti
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još