ŠEST ASTRO KOMBINACIJA NEĆE POTRAJATI ZBOG PREVARE: Koji horoskopski znaci su u stalnom iskušenju?

Postoje horoskopski znaci koji su skloniji prevari od drugih. Naravno, nije baš svaki od navedenih horoskopskih znakova varalica, ali ipak treba imati u vidu ove kombinacije.

Ovan i Bik

Ovan i Bik se jako međusobno privlače te su na prvi pogled sjajan par. Međutim, vatreni Ovan nije ni približno veran kao Bik. Ljubav će stalno biti na iskušenju jer je Ovan sklon prevari.

Blizanci i Vaga

Osobe rođene u znaku Blizanaca i Vage provode rado mnogo vremena zajedno. Imaju dosta sličnosti, a Vaga voli prevrtljivu prirodu Blizanaca. Međutim, Blizanci brzo počnu da se osećaju sputano te nisu verni koliko su to osobe rođene u znaku Vage.

Rak i Jarac

Rak uživa u udvaranju Jarca, dok se Jarac zaljubi do ušiju u osećajnost Raka. Mada to u početku zvuči kao idealna veza, Raku brzo dosadi. Zbog toga, brzo traži aferu.

Lav i Strelac

Ovi vatreni znakovi su u početku jako zaljubljeni te se međusobno obasipaju pažnjom. Međutim, Lavu treba stalna pažnja koju mu Strelac ne može pružiti. Zato Strelac brzo „pogađa“ nove ljude. Oba horoskopska znaka ne ulažu dovoljno potrebne energije u vezu i nakon nekog vremena se ne shvataju ozbiljno.

Škorpija i Ribe

Ova dva horoskopska znaka ne mare previše za vezu i ne pada im teško da varaju. Pošto ni jedan ni drugi nisu posebno verni, mogu biti u nekoj prividnoj vezi.

Vodolija i Devica

Vodoliju odmah privlači nevina ličnost Device. Ali, vrlo brzo ima potrebu da švrlja. Osim toga, Devica se ne može nositi sa spontanošću Vodolije, pa često dolazi do svađe.

Izvor: miss.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još