SLETEO S PUTA: Darko Lazić teško povređen u udesu!

Darko Lazić jutros je imao saobraćajni udes, teško je povređen i životno je ugrožen!

Udes se dogodio u Brestaču kod Pećinaca, pevač je kolima krenuo ka Beogradu, sleteo s puta i vozilo se prevrnulo na krov.

Direktor Kliničko-bolničkog centra Zemun Dragoš Stojanović potvrdio je za "Novosti" da je Lazić posle nesreće prevezen u ovu ustanovu. Pevač je, po njegovim rečima, primljen sa teškim telesnim povredama i životno je ugrožen.

Pevača su jedva izvukli iz smrskanog automobila, prevezen je u KBC Zemun, gde su stigli njegovi roditelji i brat. Prema nezvaničnim saznanjima, Lazić ima povredu glave, polomljenu butnu kost, rebra i priča nepovezano, piše "Kurir", dok portal Telegraf.rs navodi da je Darko uveden u veštačku komu, a da mu je usled teških povreda glave, konstatovana privremena amnezija.

Iz Policijske uprave Sremska Mitrovica, "Novostima" je potvrđeno da je jutros oko 8.30 časova vozilo kojim je upravljao pevač Darko Lazić, sletelo sa lokalnog puta Subotište-Brestač i prevrnulo se na krov.

Kako kažu iz policije u vozilu je bio sam Lazić, a o detaljima nesreće i kako je došlo do sletanja automobila, ne mogu još nikakve informacije da daju dok traje istraga.

Autor: Nadlanu.com
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još