ESTRADA U ŠOKU: Kolege svim srcem uz Darka Lazića

Dok se lekari bore za život pevača Darka Lazića, koji je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca potresla je njegove prijatelje i kolege. On je automobilnom sleteo sa puta, a vozilo se zatim prevrnulo na krov, što mu je nanelo teške telesne povrede.

Foto: darabubamara_official/Instagram

- Jako sam se potresla kada sam čula jutros na vestima, morala sam da popijem lek za smirenje. Nas dvoje smo imali nastup za vikend zajedno, nikada se bolje nismo proveli, on mi je baš rekao kako je srećan i ne mogu da verujem da mu se ovo dogodilo. Ostaje nam samo da se molimo Bogu da mu bude bolje - kaže Dara Bubamara i nastavlja:

- Ja ću da odem u crkvu da upalim sveću za njega. Kolegama bih poručila da nigde ne žure i da paze. Ako nastupaju i umorni su, treba da odmore. Isto i ako izlaze u provod treba da paze. Zaista se nadam da će biti dobro i da ćemo opet nastupati zajedno i nastaviti druženje.

Foto: milantopalovic/Instagram

- Ja sam u šoku. Prvi put čujem od vas za to, sad sam ustao. Ne mogu da verujem. Daće Bog da bude dobro, molim se za njega - rekao je Milan Topalović Topalko.

Foto: sabanofficial/Instagram

- Jako sam potresen zbog Darka, strašno je to što se dogodilo. On je mlad čovek i ovo će biti njegova najteža životna borba, verujem da će pobediti - izjavio je Šaban Šaulić.

Foto: sekulicgoga/Instagram

- Videla sam na portalima sva dešavanja. U Cirihu sam i na taj način se informišem. Strašno! Darko je moj drug i kolega, želim mu brz oporavak. Jak je on, izdržaće! - sigurna je Goga Sekulić.

Foto: jelenakostov/Instagram

- Darko je toliko dobar i plemenit momak, što je retkost u današnje vreme. Ima dobru dušu, a ja odlično znam jer smo se zajedno takmičili i nije se promenio od prvog dana. Ima jedino tu ružnu manu što voli brzu vožnju i automobile. Molimo se da sve prođe kako treba, sigurna sam da će sve biti dobro jer je on anđeo i Bog će ga pogledati - izjavila je potresena Jelena Kostov.

Foto: acalukas/Instagram

- U pi*ku materinu! Ne mogu da verujem! Pa rekao sam mu da se pazi! Mali mora da izdrži... A je li ozbiljno? Šta? Kad? Recite mi, sve želim da znam! Šokiran sam! Au, je.ote, šta se ovo dešava?! Ne, ja ne mogu da verujem... Baš sam se sad iznervirao. Au, mali... Molim vas, moram sad da zovem ljude, hoću da znam kako je, čućemo se posle. Hvala vam na razumevanju - rekao je Aca Lukas.

Foto: andreanacekic/Instagram

- Ne znam šta da kažem, ne mogu da pričam od šoka. Molim Boga da mi spasi Darka. Ne znam mnogo, znam da mu se bore za život. Čula sam se sa Anom i ona je izbezumljena, svi krijemo od Lorene, koja naravno ništa ne zna. Ja sam u Beču i hitno moram sada da se vratim u Beograd prvim letom - poručuje Andreana Čekić.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Instagram

Pogledajte još