ZA NJIMA SU SE SVI OKRETALI: Najbolje frizure Novosadskog Oktoberfesta

Treći Novosadski Oktoberfest održan je 19. i 20. oktobra u hali Master centra Novosadskog sajma.

Pored toga što je posetiocima približen duh Bavarske, sa druge strane promovisane su i kulture pojedinca, a kako je Novi Sad veliki mozaik multikulralnosti, nastupi izvođača iz regiona, veliki broj svetskih i zanatskih piva, različitih specijaliteta ali i ljudi iz svih krajeva promovisali su bogatsvo različitosti.

Kako se bližila muzička satnica, gosti koji su dolazili potrudili su se da budu što autentičniji. Neke od frizura na trećem Oktoberfestu će sa sigurnošću ostaviti trag i biti nešto po ćemu se pamtiti ova godina a posmatrajući fotografije, složićete se  mogli smo organizovati i takmičenje za najbolju frizuru pored nošenja i držanja krigli.

Ove godine je muzički program bio raznovrstan - od alternativnog roka i zvukova trube, preko tamburice a zatim i irske tradicionalne muzike sa primesama popa i roka publiku je bacila u sevdah.

Kako su se smenjivali izvođači smenjivali su se se i frizure naših posetilaca, preko pank frizura po ugledu na mohawk i čiroki indijance do onih koji se ne boje najnovijeg trenda bojenja kose a bilo je i starijih koji su ponosno pokazali svoje godine i đuskali do ranih jutarnjih časova.

Podsetimo , prvo veče nastupali su “Hladno pivo”, Dejan Petrović Big Band i Love Hunters čiji su performansi propraćeni gromoglasnim aplauzima i ovacijama, dok su drugo veče svi đuskali uz Psihomodo pop, Zvonka Bogdana, “Zbogom Brus Li” i bendom Orthodox Celts koji su napravili sjajnu atmosferu i zatvorili festival.

Autor: Nataša Polarecki
Foto:  Novosadski Oktoberfest

Pogledajte još