HISTERIČNO SAM PLAKALA I POBEGLA OD KUĆE: Kim Kardašijan se prisetila kad je uhvatila očuha u haljini

Kim Kardašijan prisetila se trenutka kada je uhvatila svog očuha Brusa Dženera kako nosi žensku odeću.

Rijaliti zvezda gostovala je kod glumca Aleka Baldvina koji je prokomentarisao kako nikad nije primetio da u njenom očuhu čuči Kejtlin.

Ja sam saznala kad sam imala otprilike 25 godina. Mama je bila na putu. Ušla sam u garažu i zatekla ga u ženskoj odeći. Istrčala sam napolje, tresla sam se. Na brzinu sam spakovala torbu, nazvala Kortni i rekla joj da moram doći kod nje i tamo provesti vikend. Histerično sam plakala – otkrila je Kim.

Kortni me upitala jesam li uhvatila Brusa u preljubi. Ja sam joj na to odgovorila: Da bar! Ne znam uopšte šta sam to upravo videla – dodala je.

Brus me zatim nazvao i zamolio me da ne govorim ništa. Rekao je da će nam jednog dana sve reći, ali da do tada ne govorim mami jer bi ga ubila – rekla je Kim dodajući da nije htela uništiti mami brak i svoje polusestre Kendal i Kajli ostaviti bez oca pa je prećutala.

Brus je svoj novi identitet obznanio svetu u julu 2015. kada se na naslovnici svetskog magazina pojavio kao Kejtlin. Ona više nije dobra sa Kardašijnkama ali je sa svojim ćerkama manekenkama redovno u kontaktu.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: kimkardashian/Instagram

Pogledajte još