Vučić nije počeo štrajk glađu

BEOGRAD, 5. jula 2010. (Beta) - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić nije danas počeo najavljeni štrajk glađu, pošto su uhapšeni osumnjičeni za organizovanje distribucije lažnih uplatnica sa obeležjima SNS-a pred lokalne izbore u Boru.

Vučić je novinarima ispred Vlade Srbije kazao da time nije stavljena tačka na ceo slučaj i da će SNS i ubuduće pratiti šta se dešava po tom pitanju.

"Ponosan sam da smo ovu malu stvar izgurali i pratićemo šta se dešava po ovom pitanju. Uvek ćemo biti spremni da se suprostavljamo onima koji misle da ukidaju demokratiju i ljudska prava u Srbiji. Ovo je mala pobeda, ali važna za normalnost i pristojnost i za ostanak demokratije u zemlji", naveo je on.

Policija je u nedelju posle podne privela na informativni razgovor Petra Komnenovića i zamenika generalnog direktora JP PTT Srbije Miloša Miščevića, a u saopštenju MUP-a se ukazuje da je "Petar Komnenović iz Beograda, lice za koje postoji sumnja da je organizovalo distribuciju lažnih uplatnica u Boru".

Upitan o zahtevu za ponavljanje izbora u Boru Vučih je kazao da će o tome razgovarati sa predsednikom SNS-a Tomislavom Nikolićem.

Pogledajte još