KALIOPI U SAVA CENTRU: Beogradsko druženje zakazano za 23. novembar

Regionalna zvezda Kaliopi u okviru svojih jesenjih koncerata u Srbiji, imala je nezaboravne koncerte u Kragujevcu, Nišu i Jagodini. Beogradsko druženje je zakazano za 23. novembar u Sava Centru.

Prepoznatljiva po svom specifičnom glasu, energiji, isključivo moćnoj i emotivnoj interpretaciji i velikim brojem hitova kao što su "Bato", "Kofer ljubavi", "Melem", "Crno i belo", "Vučica", "Poželi", "Dona", "Nevinost" i mnogi drugi, jedan je od najpoznatijih umetnika i vokala balkanske muzičke scene.

Dama, koja pleni svojom muzikom i šarmom, presrećna je što je ostvarila poseban fluid sa publikom, i raduje se što će uskoro razmeniti emocije i energiju i sa beogradskom publikom:

- Presrećna sam zbog divnih koncerata. Publika je na nogama, više puta sam se vraćala na bis. Sa svih strana stižu pozitivne reakcije, društvene mreže su se usijale. Nema ništa lepše nego kad umetnik razmeni energiju sa svojom publikom, puno mi je srce i duša! Vidimo se uskoro i u drugim gradovima, pre svega 23.novembra u Sava Centru.

Kaliopi će nas uskoro obradovati i novim singlom.

Karte za beogradski koncert su u prodaji na blagajni Sava Centra i na svim Eventim prodajnim mestima po ceni od 1500, 1800, 2100 i 2400 dinara.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još