ISTRAŽIVANJE IZ SPAVAĆE SOBE: Ko više voli da pruža oralni seks

Najnovija istraživanja pokazuju da poljupci u vrat i šaputanja na uvo najviše pale partnere u krevetu, ali i da samo tri jednostavne reči mogu potpuno da rasplamsaju strasti. Sajt Edenfantasys.com uradio je detaljnu analizu o tome koje stvari pale i gase vatru u spavaćoj sobi.

Ispostavilo se da izgovaranje fraze "dobro to radiš" ili bilo čega sličnog, zauzima visoko drugo mesto na listi stvari koje povećavaju uzbuđenje.

Istraživanje sprovedeno na 2000 ljudi otkrilo je da 76 odsto osoba voli kada im partner da verbalnu potvrdu da mu se sviđa to što radi. Osim toga, najviše vole poljupce u vrat, skidanje, seksi donji veš, igračke za seks, provociranje i kontakt očima.

Oralni seks popularan je kod oba pola, ali nedavno istraživanje otkrilo je neke zanimljive razlike. Muškarci su, naime, skloniji pružanju oralnog seksa ženama, nego obrnuto. Čak 76 odsto njih uživa u tome, a isto važi za 56 posto žena.

Ipak, nisu samo seksualni potezi oni koji se računaju. Dobar miris, pokazivanje pažnje i poštovanja najveći su neseksualni podizači atmosfere za parove.

Izvor: Net.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.