Dvostruka internacionalna IPRA Golden World nagrada za V+O Grčka

Na ovogodišnjoj dodeli najznačajnijih PR nagrada koju organizuje Međunarodno udruženje za odnose s javnošću (IPRA) V+O Communication je ponovo osvojila čak dve Golden World Award. Pobednički projekti za 2018. godine nagrađeni su zahvaljujući strateškom razmišljanju, efikasnom planiranju i kreativnosti. Četiri osvojene IPRA Golden World Award za tri godine donele su agenciji V+O Communication svetsko priznanje i obezbedile mesto u krugu najprestižnijih internacionalnih agencija.

Zlatno IPRA priznanje za strateško planiranje i implementaciju krizne komunikacije za najznačajnije korporativno spasavanje ikada sprovedeno u grčkoj retail industriji – kupovini Marinopoulos Grupe od strane Sklavenitis Grupe. Tokom ove krizne interne transformacije, V+O je unapredio komunikacionu strategiju i ojačao reputaciju Sklavenitis Grupe. Čuvanjem hiljadu radnih mesta i harmoničnih odnosa sa zaposlenima, značajno je poboljšan imidž Sklavenitis Grupe kao odgovornog poslodavca. Drugo Zlatno IPRA priznanje odnosi se na  kategoriju nagrada koje se dodeljuju za sprovođenje projekta velike efikasnosti u okviru malog budžeta. V+O je nagradu osvojila za dizajn i implementaciju eksperimentalne PR aktivacije za brend Jack Daniel’s na festivalu Athens Bar Show 2017. Projekat je inspirisan dolaskom Krisa Flečera, asistenta majstora destilera u kompaniji Jack Daniel’s. Aktivacija je ovim posebnim iskustvom i izvanrednim pripovedačkim pristupom generisala ogromanu pažnju na društvenim mrežama i dodatno osnažila poziciju Jack Daniels brenda, ostavljajući dubok trag ovog svetskog brenda i na lokalnom području.

Veoma smo srećni što su naši projekti i naporan rad treću godinu nagrađeni međunarodnim priznanjem. Naročito ove godine, naš uspeh u dve različite kategorije dokazuje da strateški PR pristup ima mnogo toga da ponudi; on može zaštititi i izgraditi reputaciju kompanije, ali takođe može da stvori atraktivne i zanimljive priče o brendovima -  izjavila je Teti Kanelopolou, direktorka V+O Grčka i zaključila:

- Izuzetno smo ponosni na naš kreativan i dinamičan tim talentovanih profesionalaca, koji su usmereni na rezultate. Prezadovoljni smo što uspešno predstavljamo Grčku na tržištu komunikacija širom sveta. Ove nagrade su dokaz vrednosti i potencijala našeg tima, potvrda za poverenje naših klijenata, a što je najvažnije, ove nagrade predstavjaju inspiraciju i pokretačku snagu za postizanje najboljeg, koje tek sledi.

Četiri IPRA GWA Internacionalne nagrade za Izuzetnost koje se nalaze na listi osvojenih priznanja V+O uključuju sledeće nagrade: U kategoriji „Interne komunikacije“ za kompaniju Astra Zeneca 2014. godine, u kategoriji „Krizne komunikacije“ za Sklavenitis Grupu 2017. godine i konačno, dvostruka nagrada u 2018. godini, za komunikacije u kategoriji „Krizne komunikacije“ za Sklavenitis Grupu i nagrada za projekte velike efikasnosti u okviru malog budžeta za brend Jack Daniel’s.

Foto: Promo

 

 

Pogledajte još