Dočekajte Novu uz Defected na zagrebačkom Fuliranju

Proslavite Novu u Zagrebu uz jedan od najpoznatijih svetskih muzičkih labela i klupskih večeri - Defected i zakoračite u 2019. godinu pod zvezdanim nebom uz genijalne zvukove house muzike.

Čekamo vas na najpoznatijem zagrebačkom prazničnom događanju - Fuliranju. Nakon odlične godine u Hrvatskoj i na Ibizi, po prvi put na zagrebački Strossmayerov trg dovodimo Defected, jedan od najpoznatijih svetskih brandova house muzike.

Odličan line-up predvodi Todd Terry, američki producent nominovan za nagradu Grammy, pravi mag za classic disco Chicago sound s elementima hip-hopa. Todd je jedna od najcenjenijih figura u plesnoj muzici, a nastavlja da istražuje nove teritorije kao producent s gotovo dve decenije dominacije na plesnom podijumu. Njegovi miksevi uključuju imena poput SNAP i Annie Lennox, George Michael i Björk. Već poznato ime sjajnih Defected događanja će nas i uvesti u Novu 2019.

Tu je i DJ i producent Andy Daniell, čije je ime već 14 godina uklesano u elektro scenu. Postao je jedan od najmlađih rezidenata Defecteda, puštao je muziku u kultnom londonskom klubu Ministry od Sound, a sinonim je za techno, tech trance, electro i progressive house.

Svoju muzičku viziju donosi i PEZNT, hrvatski house dvojac svetskog kalibra. Vlasnici su najprodavanije pesme “Burek” na svetski poznatom Traxsource servisu. Međunarodnu karijeru grade brojnim izdanjima, među ostalima i za Defected Records, a uskoro izlazi i ono za Dirtybird Records, ovogodišnju najbolju muzičkuu etiketu u SAD-u.

S više od sto izdanja za imena poput Defected, Strictly Rhythm ili Ministry Of Sound, domaće ime Blacksoul svoje viđenje house muzike promoviše i kroz vlastiti međunarodno priznati label Blacksoul Music. PEZNT i Blacksoul su dio Defected Croatia festivalske porodice od početka, a sada će im se pridružiti i na proslavi Nove godine.

Posetioci iz Hrvatske i inostranstva osim odlične muzike, očekuju i hedonističko carstvo uz tridesetak vodećih hrvatskih restorana, vrhunskih barova, službeni craft pivare The Garden Brewery i obilje zabave.

Svetski poznati house brand svoju letnju bazu u Hrvatskoj ima u Tisnom na Defected Croatia festivalu, a sledećeg leta je na rasporedu od 8. do 13. avgusta. Po prvi puta Defected dolazi u Zagreb i uvodi nas u Novu godinu punu house hedonizma.

Defected sa zagrijavanjem počinje 31.12. u 18 sati, a proslava Nove traje do ranih jutarnjih sati. Ulaz na događaje je besplatan.

Više info na: https://www.facebook.com/events/261479464566440/

Pogledajte još