Drugi Kids&Teen Fashion Selection 4. i 5. novembra u Belexpocentru

Modna agencija Select 4. i 5. novembra organizuje drugi Kids&Teen Fashion Selection, prvi događaj koji okuplja najpoznatije dečije modne brendove i dizajnere koji kreiraju za decu i tinejdžere.

Na modnim revijama u Belexpocentru predstaviće se DexyCo Kids, Menda, Carter’s, Osh Kosh, Tom Tailor, Kanz, Invento, Original Marines, Panter, koji će pred letnju sezonu mamama i tatama pokazati šta su najnoviji trendovi u garderobi za decu i tinejdžere. Pistom će prošetati i poznate ličnosti sa svojom decom, Ivana Peters, Ana Štajdohar, Leontina, Ašhen Ataljanc i drugi.

Drugi Kids&Teen Fashion Selection tradicionalno će imati i humanitarni karakter. Brend Invento pokloniće jakne iz svoje nove kolekcije Ustanovi za decu i mlade „Sremčica“, dok će na humanitarnoj reviji Kids for Kids mali manekeni modne agencije Select poneti modele uglavnom domaćih proizvođača dečije garderobe (St. George, Domino Kids, Panter, Kekilou). Modeli sa revije Kids for Kids biće donirani Prihvatilištu za decu.

Akademija Panjković predstaviće najnovije trendove u frizurama za tinejdžere, a izabraćemo i lice sa naslovnice tinejdžerskog magazina Hej.

Novina na Kids&Teen Fashion Selectionu je Baby kutak, kutak namenjen bebama i njihovim roditeljima, gde će moći zajedno da uživaju u koncertu za bebe i masaži za bebe, da iz prve ruke čuju savete pedijatra, kao i da se takmiče u puzanju, brzom jedenju kašica i izboru za najstilizovaniju mamu, bebu i trudnicu.

Ono što Kids&Teen Fashion Selection čini posebnim je izuzetno bogat i atraktivan program aktivacija i animacija za posetioce. U saradnji sa izdavačkom kućom „Vulkan“, sa posetiocima Kids&Teen Fashion Selectiona družiće se Milan Inić Yasserstain, a specijalnu radionicu, samo za probrane, održaće svima poznati Stuberi.

Oni koji vole adrenalin i borilačke veštine moći će da probaju sistem samoodbrane krav maga i nauče nešto od malih karatista karate kluba Nippon, dok će oni skloniji mirnijim zanimacijama imati priliku da se okušaju u kulinarskim veštinama sa Udruženjem Mali kuvari, da se zabave, druže i edukuju o zdravlju sa Dr Feelgoodom, da nauče kako da oslikaju lice. Oni koji, pak, više vole da uče i razvijaju svoje intelektualne veštine, oprobaće se u kutku Brain O Brain škole mentalne aritmetike gde će moći da savladaju veštine mentalne aritmetike uz pomoć indijske računaljke abakusa. Nisu zaboravljeni ni mališani koji vole muziku i ples, a za koje su svoje nastupe spremile plesne grupe Adagio, Ris i Red Star.

Ulaz na Kids&Teen Fashion Selection 4. i 5. novembra je slobodan.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još