NATAŠA BEKVALAC U ULOZI ČLANA ŽIRIJA "PINKOVIH ZVEZDICA - ALL STARS": I sama negujem dete u sebi, ovo je za mene veliki izazov 

Jubilarna peta sezona najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" posebna je po mnogim stvarima, prvenstveno zato što okuplja najbolje takmičare iz prethodne četiri sezone.

Ipak veliko iznenađenje je što će ove godine u čuvenim crvenim stolicama sedeti nova petorka - Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Milan Stanković, Kristina Kija Kockar i Nataša Bekvalac.

Nataša Bekvalac je prvi put u ovoj ulozi i, kako sama kaže, raduje se što će se naći u crvenoj stolici:

- Uzbuđena sam i počastvovana što sam deo ekipe, nadam se da će me i moje kolege lepo prihvatiti i da ću biti osveženje i kada su deca u pitanju. Ja sam neko ko je ponikao na dečijim festivalima tako da je za mene ovo veliki izazov i na neki način potvrda mog dugogodišnjeg rada - rekla je Nataša.

Nataša Bekvalac (Foto: E-stock_Katarina Mihajlović)

Ona priznaje da zbog posla nije mogla redovno da prati prethodne sezone najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja, ali da će se potruditi da ne bude stroga:

- Takmičenje je predivno, ne mogu da kažem da sam aktivno pratila, ali generalno mi se koncept dopada, sve je to jako kreativno i lepo smišljeno. Ja ću se truditi da budem realna kao što su deca realna, kao što oni direktno pitaju šta je ovo, zašto je ovo ovako. Mislim da mi pričamo vrlo sličnim jezikom. Dečija energija mi je jako poznata i bliska s obzirom na to da sam majka dve devojčice, a i sama negujem dete u sebi i mislim da ćemo lepo da se družimo i radimo - ispričala je Bekvalčeva.

Ona smatra da će se lepo slagati sa ostatkom žirija jer svi imaju šta da pokažu i kažu:

- Svi se jako dobro poznajemo, uglavnom su svi dugo u poslu, sa nekima se i družim privatno, tako da mislim da je ovo jedno kompaktno i dobro društvo. Dosta smo se svi odrodili jedni od drugih, budući da smo aktivni u poslu nemamo vremena mnogo da se družimo, tako da mislim da će ovo biti jako kvalitetno i lepo provedeno vreme - kaže Nataša.

Na samom kraju ona je imala poruku za takmičare:

- Želim da im poručim da mnogo vežbaju, da mnogo rade, da veruju u sebe i da daju najbolje od sebe kada je ovo takmičenje u pitanju, jer onda nema greške.

Izvor: Pink
Foto: E-stock_Katarina Mihajlović

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.