KIJA O OBJAVLJENOJ AUTOBIOGRAFIJI: Nisam književnica, muzika je definitivno moje zanimanje

Pobednica "Zadruge" Kristina Kija Kockar u četvrtak je na Sajmu knjiga u Beogradu predstavila autobiografiju "Moj potpis". Rijaliti zvezda je u prvoj knjizi iznela detalje iz privatnog života, ali je akcenat na dešavanjima u rijalitiju, tačnije na njenom odnosu sa sada već bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem, koji ju je pred kamerama prevario sa Lunom Đogani.

Ispred štanda "Vulkana", u Hali 4, još pre 12 časova bila je velika gužva, pa je angažovano i privatno obezbeđenje. Obožavaoci su strpljivo čekali da im autorka potpiše knjigu i da se fotografišu sa njom, a jedna ushićena tinejdžerka je priznala drugarici da ima tremu jer će se konačno upoznati s Kristinom.

- U knjizi je napisano sve što mislim i osećam, moja istina i moje viđenje stvari - rekla je Kija Kockar. - Možda se neće svi složiti sa tim, ali ako neko misli drugačije, neka napiše. Sve je povezano, moj boravak u rijalitiju, ali i stvari koje su se dešavale pre i posle "Zadruge". Ono što je uradio (Sloba) i što nije, šta sam želela a šta nisam. Ima nekoliko detalja koji možda nisu poznati javnosti, ali je uglavnom sve podređeno našem odnosu. Želela sam da kažem da žene treba da vole, ali i da znaju kada je dosta i kada treba da prekinu. Da ne muče sebe, jer su jedinstvene i mogu sve. To što žena može, ne može niko.

Na naše pitanje koja je njena primarna profesija i da li će nastaviti sa pisanjem, Kija nam je rekla:

- Nisam napisala roman ili knjigu nekog drugog žanra da bih mogla da se nazovem spisateljicom. Ovo je autobiografija, nešto čega smo svi bili svesni prethodnih godinu dana. Što se pisanja tiče, mislim da će ostati na ovome i nastaviću pevačku karijeru. Na ovaj način sam želela da ljudi razumeju kroz šta sam prošla i kroz šta i dalje prolazim. Muzika je definitivno moje zanimanje i opredeljenje, i očekujte veliko iznenađenje krajem novembra.

Kija, koja je u četvrtak na promociji imala i podršku majke Nadice, ističe da je ona obična devojka i da je samo želela da istinu prenese na papir.

- Da sam imala više vremena za pisanje, knjiga bi imala hiljadu stranica, ali želela sam da je završim do Sajma. Smatram da je knjiga više za zrelije devojke, nije za decu.

Izvor: Novosti.rs
Foto: Promo

Pogledajte još