Za utorak 6. jul 2010. godine

BEOGRAD, 6. jula 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o političkoj pozadini ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića i ekonomskim temama.

BLIC - "Novi dokazi o vezi (Vojislava) Šešelja i (Ace) Tomića sa ubistvom Đinđića" o istrazi političke pozadine ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića. "Država ne mora da plati 176 miliona evra Miletu Dragiću", o presudi u aferi "Pancir" u vezi sa ugovorom o isporuci šlemova i pancira za vojsku.

VEČERNJE NOVOSTI - "Ubice poznaju ljude iz senke", o političkoj pozadini atentata na premijera Zorana Đinđića.

DANAS - "Mali profiti, veliki dugovi i otpuštanja", o finansijskim izveštajima najbogatijih ljudi u Srbiji. "Među osumnjičenima funkcioner demokrata" o istrazi predizbornih prevara u opštini Bor. "Vlada posrće, ali daleko od pada", o drugoj godini rada vlade premijera Mirka Cvetkovića.

POLITIKA - "Aco Tomić: Nije vreme za izjave o ubistvu Đinđića", o istrazi atentata na premijera Srbije. "Priština ne odustaje od plana za sever, Srbi odlučno protiv", o situaciji na severu Kosova. "Kraljevo: fotelje za ranoranioce", o sukobima stranaka oko vlasti u tom gradu. "Pomoć penzionerima po četiri hiljade dinara", o pomoći penzionerima sa najmanjim primanjima.

mob/dar

Pogledajte još