UZBUĐENA ŠTO JE DEO "PINKOVIH ZVEZDICA - ALL STARS"! Kija Kockar iz crvene stolice poručila učesnicima: Ovo je samo takmičenje, život je pred vama!

Peta sezona najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" je po mnogo čemu drugačija od ostalih. U ovoj sezoni gledaćemo najbolje od najboljih, a pored toga, u crvenim stolicama videćemo neka nova lica.

Naime, u "Pinkovim zvezdicama - All stars", koje počinju večeras od 22 sata na televiziji Pink, u žiriju ćete gledati Milana Stankovića, Natašu Bekvalac, Gocu Tržan, Leontinu Vukomanović i Kristinu Kiju Kockar.

Kija Kockar, koja je osvojila simpatije publike učešćem u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima, "Zadruzi", veoma se raduje što je deo ovako velikog projekta.

- Veoma sam uzbuđena, čast mi je što me je Pink pozvao, čast mi je što sam deo ovog žirija i što sam deo ovog takmičenja, pogotovo što su ovo "Pinkove zvezdice - All Stars" jer su ovo deca koja su i te kako iskusna u svemu ovome i verujem da će biti teško loše reći i bilo kakvu kritiku uputiti - rekla je Kristina.

Ona priznaje da je pratila Pinkove zvezdice i da je dobro upoznata sa konceptom ovog takmičenja.

- Naravno da sam pratila, bilo mi je drago i kada smo bili u "Zadruzi" i kad su nam tamo puštali. Pratila sam više Pinkove zvezdice nego Pinkove zvezde, jedino sam prvu sezonu Zvezda baš pratila i bila deo toga (smeh) tako da znam kako sve funkcioniše - rekla je Kija.

Kada je reč o njenim kolegama u žiriju, Kristina ima samo reči hvale:

- Mislim da ćemo se svi lepo slagati, ja uvek prihvatam šalu i na svoj račun (smeh). Ja Milana znam od ranije, on je meni stvarno super, a što se tiče Nataše, ona je isto kao i ja nova u svemu ovome, čule smo se, jako mi je drago što je ona tu i mislim da će sve biti super - istakla je ona.

Iako bi kao član žirija trebalo da bude stroga, Kija priznaje da to neće biti, a za talentovane klince imala je kratku poruku:

- Ovo je samo takmičenje, život je pred vama, uživajte, u svakom slučaju imaćete lepe uspomene - zaključila je Kristina.

U prvoj emisiji pete sezone na sceni ćete videti Emu Simonović, Bojanu Radovanović, Teodoru-Taru Stojanović, Leonoru Gaši, Amnu Alajbegović, Irinu Arsenijević, Valentinu Mec, Davida Radosavljevića, Tomu Milovanovića, Veljka Čačića, Pavla Vasiljevića i Sergeja Pajića, zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" večeras od 22 časa na TV Pink.

Izvor: Pink
Foto: Pink/Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.