GODZILLA VS. KONG: Aleksander Skarsgarda najnovije pojačanje za dugo očekivani "fajt" na filmskom platnu

Legendary i Warner Bros. su navodno doveli Aleksander Skarsgarda kao najnovije pojačanje glumačke postave za dugo očekivani "fajt" na velikom platnu - Godzilla vs. Kong, piše IGN Adria.

Deadline tvrdi da će se najstariji od (četrdeset hiljada) sinova Stelana Skarsgarda zaista priključiti Julijanu Denisonu, Brajan Ture Henri i Demijan Bičir u "četvrtom izdanju čudovišnog filmskog univerzuma".

Skarsgårda smo gledali i u serijama i u filmovima kao što su True Blood, The Legend of Tarzan, Big Little Lies i Zoolander 2.

O njegovom liku još uvek nema informacija, ali se zna da će sam film direktno pratiti dešavanja u nastavku iz 2014. godine, Godzilla: King of the Monsters, sa Mili Bobi Braun(Stranger Things) u glavnoj ulozi. Nastavak stiže 31. maja 2019. godine.

U novoj priči o Godzilli povezaće se, naravno, prvi deo, ali i Kong: Skull Island iz 2017. godine, a po svemu sudeći na površinu će isplivati ceo buljuk zverinja kao što su legendarni Rodan, još legendarnija Mothra i najlegendarniji mogući Ghidorag. Reditelj Majkl Dagherti je na tu temu jednostavno rekao - "Biće žurka."

Što se okršaja Godzille i Konga tiče, postoje navodi da će se glumačkoj postavi priključiti i Danai Gurira, koju znamo kao Michonne u The Walking Dead i Okoye u Marvelovom Filmskom Univerzumu.

Izvor: Novosti.rs
Foto: Warner Bros. Pictures-Printscreen/Youtube

Pogledajte još