NIŠTA ME NIKADA NIJE POGODILO KAO TO: Jelena Kostov dve nedelje plakala zbog jednog medijskog naslova

Pevačica Jelena Kostov prokomentarisala je kako reaguje kada pročita neistine o sebi koje plasiraju mediji, pa je otkrila i koji naslov ju je najviše pogodio.

- Najodvratniji i najružniji naslov koji sam pročitala o sebi je "Jelena Kostov izmislila trudnoću!". Ja sam plakala dve nedelje zbog toga, toliko me je to pogodilo! Trudnoća je najlepši period, ne može ni sam čim da se poredi, a ja sam sedela kući i nervirala se! Ništa me nikada nije pogodilo kao to. To me je pratilo celu trudnoću - rekla je Jelena.

Ona ne krije da bi volela da čita o sebi kao o vlasnici najvećih hitova, a otkrila je i zbog čega krije svoj privatni život.

- Mi se borimo da u medijima samo piše o našim pesmama, ali nisu mediji krivi! 99,9 odsto su krivi pevači jer koliko ti pevač dozvoli toliko će novinari pisati - rekla je pevačica i dodala da svoj privatni život čuva samo za sebe.

Njenog supruga Miljana nikada nećete videti u javnosti, a evo i zbog čega:

- Kada smo krenuli da se zabavljamo, prva rečenica kojom me je kupio je "Možeš sve tražiti od mene, samo da se ne slikam i da se ne pojavljujem u medijima". Znala sam da je on onaj pravi. Na mnogo zabava kod mojih kolega nismo otišli zajedno jer smo znali da će tu biti mediji. On to ne voli. Na početku mi je bilo krivo, a sada vidim da je bio u pravu. Kada bih vratila vreme, opet bih sve isto uradila, nekada ga ne bih gurala u medije - ispričala je Jelena Kostov.

Izvor: Alo!
Foto: kostovjelena/Instagram

Pogledajte još