JOŠ JEDNA BEBA U ZADRUZI: Zerina dobila test za trudnoću, nije skidala osmeh sa lica

Zadrugarka Zerina Hećo je od Drveta mudrosti dobila test za trudnoću koji je prethodno tražio njen dečko Bane Čolak. Ona je prvo iznenađeno reagovala, ali potom nije skidala osmeh sa lica.

- Jao, šta mi radite! Ja ću sada Branislava da udavim. Sada ćete da me pratite kako idem u toalet? Da li je tako? Imam neki problem, kasni mi nekoliko dana - govorila je Zerina.

Drvo je Zerini reklo da je u Rajski vrt dostavljeno ono što je traženo, na šta je ona izjavila kako joj već nekoliko dana kasni ciklus i da misli da je to zbog stresa. Hećo je posle nekoliko minuta izašla iz vrta i odmah otišla do dečka koji je bio u kupatilu.

- Branislave, da li si ti normalan? Ja dolazim tamo i ovo stoji na stolici, mislim se šta je ovo? Kaže Drvo da sam ja tražila to. Da shvatim ovo kao sprdnju? Ja izlazim sada iz WC-a i kako da prođem kroz kuću sa ovim? Odmah će da me sprdaju. Tebi je ovo smešno? Sada će oni mene da prate kada ja budem išla da p*škim! Da prate rezultat. Ja ću sada da dobijem od stresa! Ja ovo neću da nosim kroz kuću, da li si realan? - pričala je Zerina.

Izvor: Blic
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još