NOĆ VEŠTICA U SRPSKIM BIOSKOPIMA:​ Najstrašnije noći nećete spavati

"Najstrašnija noć" u godini je pred nama, a tu je i prava horor poslastica za sve ljubitelje strave i užasa!

U sredu, 31. oktobra u 20:20 časova, biće prikazan film "Noć veštica", ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa Cine Grand.

Džejmi Li Kertis vraća se svojoj kultnoj ulozi Lori Stroud koja se nalazi u svojoj ultimativnoj borbi sa maskiranom osobom, koja je progoni već četiri decenije, od kada je uspela da izbegne sigurnu smrt u Noći veštica. Majstor dobrog horora Džon Karpenter kao izvršni producent i kreativni saradnik na ovom filmu udružio je snage sa trenutno vodećim producentom horora u svetu Džejsonom Blumom (“Beži!”, “Podeljen”, “Paranormalna aktivnost”).

Čuvena glumica Džejmi Li Kertis je o svojoj ulozi izjavila:

- Lori Stroud bila je pametna devojka kada je prvi put zatičemo, u srednjoj školi, tek na početku svog života. Verovatno se pripremala za odlazak na koledž i onda se pojavio Majkl Majers. Njen život se tada promenio u samo par sekundi a to nije mogla ni da pretpostavi. Ostatak njenog života je film koji sada prikazujemo. Četrdeset godina kasnije, ova žena je svesna da će se Majkl Majers vratiti i da ona i njena porodica moraju biti spremni... Ali niko je ne sluša.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još