VLADIMIR TOMOVIĆ ISKRENO O SUKOBU SA SUBOTIĆEVOM: Ne kajem se što sam udario Aleksandru, samo sam uzvratio (VIDEO)

Vladimir Tomović, bivši učesnik "Zadruge 2", večerašnji je gost u emisiji "Amidži šou". Ovom prilikom, Tomović je ispričao o tome kakvi su mu utisci nakon što je izašao iz rijalitija.

- Promenio mi se život kako nije. Nije me briga šta ljudi kažu, samo šta familija kaže. Oni su mi rekli "Dobar si, nismo te tako vaspitali. Nisi trebalo da uradiš to sa Aleksandrom". Nije trebalo to da uradim, jer utisak mog boravka u rijalitiju nije sve ono što je bilo lepo sa Stanijom, nego to ružno što sam uradio sa Aleksandrom Subotić. Ne kajem se, ja sam taj koji je sa njene strane vređan, gažen i ošamaren i ja sam uzvratio. Nije trebalo to da uradim ali se ne kajem. Ona nije žena. Ovo su žene, Dara sigurno ne bi jurila za mnom. Ne kajem se i tačka. Neka me osude svi - istakao je Vladimir.

Podsetimo, bivši sportista je u "Zadruzi" bio u strastvenoj i veoma turbulentnoj vezi sa Stanijom Dobrojević, ali ova romansa nije potrajala.

Nakon velikog verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba sa svojom cimerkom, Aleksandrom Subotić, Tomović je diskvalifikovan iz daljeg takmičenja u rijalitiju, ali se on definitivno ne kaje zbog ovog postupka.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još