ALEKSANDRA ODBRUSILA DAVIDU: Ti si prikriveno zlo, lažov! Nikada se neću udati! (VIDEO)

Zadrugarka Aleksandra Subotić se posvađala sa svojim partnerom Davidom. Pre nekoliko dana on joj je čak i šutnuo flašu vode u jezero. Ali, to nije prvi put da se ovaj par svađa u rijalitiju.

Posle svađe njih dvoje su se opustili u pabu kako bi rasparvili i popričali o tome šta se dešava. Legli su zajedno i pričali dugo. A onda je Aleksandra svašta rekla Davidu.

- Davide, ti si prikriveno zlo! Ti si lažov! Deca ništa, porodični život ništa... Nikada! - rekla je Aleksandra i nastavila da prebacuje Davidu:

- Ti ko zna šta bi uradio da mene nema ovde, i ovde i svugde. Bilo bi udri brigu na veselje... Bio si dobar godinu i po dana, sad kad si se vratio iz Amerike doživeo si prosvetljenje. Ko zna šta si ti tamo radio... Idi ti tako sa kumovima, išao je ovaj moj sa mnom i sa još pet. Ti si prikriveno zlo. On je barem bio otvoren, ti si lažov. Ti po njemu vidiš da je on bio đubre - rekla je Aleksandra misleći na Čabarkapu.

Tako ljuta, donela je i jednu odluku.

- Neću da se udam, nikad. Samo gubljenje vremena i posle te taj neko zaje*e. Posvetio se tako i moj Karađorđe, pa propao čovek. To da naučim iz njegovog iskustva. Ja nemam razloga da ti verujem. Tebi je normalno da žene varaju... - kritikovala ga je Aleksandra.

Ipak, na kraju je ovaj par sve izgladio pa su se čak i poljubili.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još