Nadlanu.com je i u kuglanju najbolji

Dame iz medija itekako znaju ne samo dobro da rade već i da se takmiče u kuglanju i to u veselju i dobroj atmosferi koju same naprave. U turniru u kuglanju u kome je učestvovalo 40 predstavnica medija u Bowling centru Koloseja (TC Ušće) pobedila je Sanja Gačević sa portala www.Nadlanu.com osvojivši 119 bodova.

Turnir je održan 5. jula povodom premijere filma „Slatkiš i ubica“.

Novinarke, reporterke, urednice, voditeljke i producentkinje takmičile su se na 8 staza, ali i navijale za koleginice iz svojih i drugih redakcija. Uz muziku, koktele, aplauze i neretke uzvike oduševljenja svojih koleginica sa portala www.Nadlanu.com, Sanja Gačević bila je najbolja, a i najradosnija. Njena ekipa iz redakcije takmičila se u stazi broj 11 i ostavrila najzapaženiji uspeh.

Posle Sanje Gačević, u pojedinačnoj konkurenciji istakle su se Janja Gnjatović iz “City magazina“, Saša Bazović sa portala „BG pozorišta“, Marija Martinović sa televizije Avala i Nataša Đorđević-Misić sa portala Yumama.com.

Premijera filma „Slatkiš i ubica“, romantične komedije sa akcionim elementima u kojoj se prvi put zajedno na filmu pojavljuju Ketrin Hajgl i Ešton Kučer, održaće se 7. jula u multipleksu „Kolosej“. Od 8. jula film će biti na redovnom repertoaru „Stera“, „Koloseja“, i „Rode“.

N.D.

Pogledajte još