Imamo kvalitet da u prva tri meča sve rešimo

BEOGRAD, 7. jula 2010. (Beta) - Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović ocenio je u sredu da Srbija ima kvalitet da već posle tri meča reši pitanje pobednika protiv Hrvatske u četvrtfinalu Svetske grupe.

"Kao tim smo spremni za tri poena koja su nam neophodna za pobedu i nadam se da cemo ih osvojiti već drugog dana. Znači da u subotu završimo posao", rekao je Obradović novinarima u Splitu.

Selekcija Srbije u serdu je trenirala treći put od dolaska u Split."Najvažnije je da se igrači odlično osećaju. Odradili smo i probu dubla i probu singla, jer je veoma bitno ko će da bude broj dva u singlu, a za dubl imamo sve tri kombinacije otvorene. Sa Zimonjićem su trenirali i Novak i Janko i Viktor. U razgovoru sa igračima odlucicu ko će na kom meču da zaigra i shodno tome ćemo trenirati u četvrtak", kazao je Obradović.

Sveže oženjeni Janko Tipsarević rekao je da očekuje dobru partiju. "Svež sam i odmoran i očekujem sve bolje partije. Ovde smo prihvaćeni odlično i ovo je jedno od najlepših gostovanja na kojima sam bio. Kad selektor kaže 3:0 u subotu, mislim da je to mnogo jaka izjava, ali voleo bih da bude tako. Svaki meč će biti veoma težak i otvoren i nadam se da ćemo u krajnjem skoru sakupiti tri poena neophodna za polufinale", zaključio je Tipsarević.

Žreb za duel Hrvatske i Srbije u Splitu održaće se u četvrtak u 13 sati.

Pogledajte još