KADA TRUBE ZAGRME: Dejan Petrović i Big Bend svojim “Vrtlogom” doveli atmosferu do usijanja na Novosadskom Oktoberfestu!

Treći Novosadski Oktoberfest održan je 19. i 20. oktobra u hali Master centra Novosadskog sajma.

Veliki broj posetilaca uživao je u bavarskim grickalicama i preko 200 vrsta piva a na bini su se pored pivopija koji su odmeravali snage u držanju krigli, smenjivali bendovi zabavljajući sve generacije do ranih jutarnjih časova.

Tokom prvog dana festivala nastuao je Dejan Petrović sa Big Bendom koji su svojim stranim obradama internacionalnih numera i YU roka usijali atmosferu na ovogodišnjoj manifestaciji.

Ljubitelji malo tvrđeg zvuka su imali priliku da čuju kako zvuči kada trube zagrme neke od najvećih rok hitova, a jedna od pesama koja je svakako izazvala gromoglasne ovacije bila je "Killing in the name“ koju originalno izvodi grupa Rage Against The Machine.

Na ovogodišnjem Oktoberfestu smo slavili različitosti te je ova grupa baš zbog različitog repertoara privukla veliki broj posetilaca koji su đuskali i uz YU rok a Big Bend je one koji više vole alterativu obradovao hitom "Srce", grupe EKV.

Za sam kraj majstor trube i umetnik koji je, kako kažu, spojio starke i opanke, dao je lični pečat svojim najvećim hitom "Vrtlog" koji je zavrteo celu zemlju ali i svet.

Pogledajte kako je izgledao celokupan nastup trubačkog orkestra:

Autor: Nataša Polarecki
Foto: Novosadski Oktoberfest

Pogledajte još