DADILJA DALA ISKAZ: Nastavljeno ročište povodom tužbe Nataše Bekvalac protiv Luke Lazukića

U Prvom osnovnom sudu u Novom Beogradu u četvrtak je nastavljeno saslušanje svedoka povodom tužbe koju je pop pevačica Nataša Bekvalac podnela protiv trećeg supruga Luke Lazukića za porodično nasilje, koje se desilo u noći između 13. i 14. aprila, u njenom stanu na Dedinju. Prva je na ročište stigla dadilja Natašine i Lukine osmomesečne ćerke Katje, čije je saslušanje trajalo više od sat vremena, dok je optuženi Lazukić došao u pratnji tri advokata. Pop zvezda se nije pojavila u sudu, a njen advokat Zoran Ateljević rekao je da za to nije ni bilo potrebe jer je već ispitana.

- Saslušani su svedoci optužbe koji su pristupili po pozivu suda - rekao je posle ročišta advokat Ateljević, koji je nedavno postao Natašin punomoćnik u ovom sudskom postupku.

- U ovom trenutku ne mogu da ocenjujem iskaz svedoka, ali ukratko rečeno, zadovoljan sam. Sud je odložio pretres za 25. decembar kada će biti pozvan i ispitan sudski veštak koji je veštačio u ovom predmetu, a radi se o proceduri izvođenja dokaza optužbe.

Na pitanje kojom dinamikom očekuje da će se odvijati ovaj sudski proces, koji je izazvao veliku pažnju medija, Ateljević je rekao:

- Biće uobičajeno. Pretres je odložen za 25. decembar i to neće biti poslednji dan pretresa. Kad ćemo nastaviti posle zimskih praznika, to ne znam.

Naime, Nataša Bekvalac, koja je tužila supruga jer ju je, navodno, pretukao, saslušana je u septembru.

Izvor: Novosti
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još