TI GLUMIŠ ŠMEKERA, A JA PROLAZIM KAO JADNICA: Aleksandra plakala kao kiša, a zatim priznala Davidu šta joj smeta u njihovom odnosu (VIDEO)

Posle snimka koji je odgledala Aleksandra Subotić se ne smiruje. Nju boli to što je njen dečko David razgovarao sa Lunom Đogani o njihovoj vezi, a ona za to nije znala.

- Ti ja nikada ne bih bila s tobom da sam znala da si takav. Bezosaćajno pseto. Povređena sam. Šta mi radiš svako veće, ispijaš kafe sa nekim tamo. Posvađali smo je zbog tvoje je*ene ravnodušnosti, samoživosti, zbog tvoje je*ene bezosećajnosti.

Dragojević se čudio i nije mogao da veruje šta čuje od svoje devojke:

- Praviš mi scene, nikako te ne shvatam. Ne verujem šta ti pričaš. Što si vištala i histerila toliko. Šta treba da radim? Da se obesim? Tebi sve nešto smeta.

- Tebi konstantno nešto smeta. Ti si ni iz čega napravila frku. Glupo mi je zbog čega se svađamo - i dalje mu nije bilo jasno.

Subotićeva ne može da podnese što je Dragojević tako ravnodušan i ne trudi se da nešto promeni:

- Ti si bezosećajan, tebe ovo ne potresa. Ti si se u ovo uživeo, tebi sve ide u korist. Ti nisi u vezi ni sa kim, sa mnom nisi u vezi. Bitno je da se ti dobro snimiš. Ti si najbezosećajnija osoba koju sam ja u životu videla. Ja prolazim kao neka jadnica, tebe boli ku*ac. Je*e ti se kako se ja osećam. Bitno je da ti glumiš šmekera. Da meni neko kaže "ti meni ne prijaš"! Marš, bre, u pi*ku materinu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još