OBAVEZNO: Pet beauty proizvoda koje bi trebalo da imate u kancelariji

Često vam se dešava da u toku radnog vremena ostanete bez pola svog, pre posla, brižno nanesenog make up-a. Niste jedini! Kako bismo se sa ovim problemom uspešno izborile, i održale svoju svežinu i tokom radnog vremena, pored proizvoda koje uvek imamo u tašni, trebalo bi da postoje i oni koji će postati stalna kancelarijska oprema!

Svaka žena bi uz sebe na poslu trebalo da ima 5 proizvoda:

1. Šampon za suvo pranje

Ako niste imale vremena da operete kosu ili se usled prevelike vlage tog dana njen volumen izgubio, rešenje za ovaj problem krije se u šamponu za suvo pranje, koji će vašoj kosi vratiti izgubljeni volumen, a daće joj i svež izgled.

2. Set od četke za kosu i ogledalceta u jednom

Ovo je izum koji uspeva da popravi dan svakoj ženi. Imati ga uz sebe znači mogućnost uredne frizure i pedantno popravljene šminke u svakom trenutku.

3. Stik i parfem

Usled konstantnih promena temperatura, ili višečasovnog napornog rada, povremeno moramo poraditi i na svežini svog tela. Zato je neophodno da u radnom stolu uvek imate stik, kojim ćete osvežiti miris svog tela i vratiti svežinu svojoj koži.

4. Puder za lice

Ukoliko niste stigle da se našminkate pre polaska na posao ili vam se šminka u toku dana razmazala, a nakon završetka radnog vremena imate još obaveza u fioci vašeg stola mora biti mesta i za dekorativnu kozmetiku.

5. Lak za nokte

Neizostavna stvar za svaku ženu je naravno lak za nokte! Ukoliko vam se boja skine pred važan sastanak moći ćete brzo da ga popravite.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.