GOLE GRUDI SRPSKE GLUMICE UZBURKALE JAVNOST: Sloboda Mićalović u seriji "Koreni" u dosad neviđenom izdanju

Serija "Koreni" privukla je svu pažnju javnosti, a o sceni u kojoj se Sloboda Mićalović kupa naga u buretu već bruji javnost.

Naime, sutra nas očekuje treća epizoda i ono što je sigurno jeste da se u jednom kadru pojavljuje uvek skromna glumica u vrlo eksplicitnim scenama. Ona se kupa u buretu i tom prilikom vide se njene gole grudi.

Sloboda koja u ovoj seriji igra Simku, po prvi put u životu ima nekoliko eksplicitnih scena. U jednoj će se pojaviti i potpuno naga.

Inače, serija "Koreni" privukla je pažnju cele Srbije! Radnja romana i serije odigrava se u imaginarnom selu Prerovo, u poslednjim decenijama 19. veka, za vreme kralja Milana, a prati život bogate seoske porodice Katić i njihovih sluga.

U mnoštvu motiva i tema posebno se izdvajaju motiv porodice i porodičnog sukoba između očeva i sinova, porodično poreklo i problem identiteta, održavanje kultova srpske nacionalne mitologije, politički sukobi koji dovode do narodnog i porodičnog raskola i iskorišćavanje srpskog seljaštva za niske političke pobune, oblikovanje srpskih intelektualaca školovanih u inostranstvu, patrijarhalna despotija kao kult, uloga i položaj žene u porodici...

Izvor: Novosti
Foto: RTS - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.